Grattis!

Måste bara slänga in ett snabbt med STORT GRATTIS till Linda och Frasse som fick en son idag !

JAG sa ju att han skulle komma idag ;)

Hej då för ett tag =)

Imorgon åker vi till stora syster i Bollnäs så nu blir det nog inte någon blogg förens vi kommit hem igen =)

Alice (Richards mamma) är här idag och Milo har fått 2 st nya pyjamaser och ett par jeans av henne =)

Berättar om Bollnär på måndag eftersom vi kommer hem sön kväll..

Ha en bra vecka!

Fråga !!


Anonym
om ÄNTLIGEN ..:

Varför socialen?
Måste bara säga att er son är otroligt fin. Ha det bra! :)



Sv:Tack så jätte mycket =) Vi beöver lite hjälp från socialen varje månad. Jag är mamma ledig på lägsta nivån i och med att jag inte hunnit jobba något efter studenten och Richard går sista året nu på gymnastiet då han bytte linje efter ett år, så han kan ju inte jobba. Vi har ett bostadsbidrag på 1700kr och min mamma penning ligger på ca 4300kr varje månad. Sedan får vi ju b-bidrag på 1050kr och Richard studiebidraget på 1050kr  pengarna som fattas utöver det går socialen in med. Det blir ca 2000 kr varje månad så vi klarar oss relativt bra utan dom =) Men dom behövs !


Hoppas det klar gjorde lite =)


Helgen.! OBS!! Läs på egen risk ..

Ja men visst.. Han med hela tre inlägg i fredags förmiddag och sedan så blev det inte ett enda =P
Det gick bra på soc alla fall =) Som vanligt =P Hos läkaren dess värre gick det inte så bra. Får en remiss till hud vilket innebär att det kan ta upp till TRE (f*cking) MÅNADER inna jag får hjälp med detta jävla eksem.... =/ =( Ja om det skulle vara så att ni ser någon på stan som huggit av sig sina fingrar så kan ni vara säkra på att det är jag .. =/ =P

Resterande fredag gick inte som planerat.. Richard och ciffe stannade i Örebro i stället och festade så jag oh Milo sov hos mamma och pappa, det var hur mysigt som helst =))




Gårdagen då.. Shit.. Vi var ute och flängde över allt .. När Richard kom tillbaka så åt vi fukost hemma med mamma eftersom jag och Milo sov där sedan rörde vi oss mot Nora för att äta lunch hos hans syster =)) Vi gick efter det över till Richards farmor och fikade. Ida och Alvin (Richards syster och hennes son) följde också med =) Efter det så gick jag, Richard, Milo och hans farmor en promenad till Richards mormor. Hon hade inte träffat Milo än och så kunde vi ju inte ha det =P Hon vart så glad .. Hon blir alltsid överlycklig när hon ser Richard =))



Efter vi var klara i Nora vid ca 17-18 tiden så bestämde vi oss för att Röra oss mot Vretstorp till Lars, Jenny och lilla Lexi eftersom det inte blev så i fredags.

(Det jobbiga var att det blev mörkt här omkring och våran instumentpanels belysning funka ju inte så jag fick sitta med en liten nyckel knipps ficklampa och belysa den.... ONT I FINGRARNA !! =D)

Jag behövde hämta några fler inlägg så vi rörde oss hemmåt så jag kunde springa upp och hämta det =) När vi kom till Bråten (ligger i början av kga från Nora hållet) så fick Milo panik skrik.. Han skrek så han satte dregel i halsen lille bubben.. LÄSKIGT !! Så vi fick stanna vid konsum så jag fick ta upp honom. Han vart lugn när han kom till mamma men inte tillräckligt då han var hungrig så han fick lite tutte i bilen innan vi rörde oss vidare =P

Tillslut var vi på väg igen i alla fall =) Richard tog väg instruktioner på konsum parkeringen och när vi sedan väl var påväg så har människan slarvat bort min mobil .. Fick stanna och leta rätt på den och han har tydligen slängt bak den i sätet så den studsat ner på golvet =P ... På väg igen .. =P

Ja nu är vi i svartå och sedan kommer vi vid herrgården och följer skylten mot örebro...  Men vänta lite.... Sa inte Jenny att örebro skylten skylle visa vänster ?? Detta blev ju rakt på och skulle vi inte komma till laxå och inte svänga tidigare ?? Hmm.. Jo men visst sa Jenny det !!! Bara att vända =P Tur att jag (som satt och amma under instruktionerna) kom på det =P Haha Vi åker tillbaka och kommer mot laxå då bestämmer jag mig för att ringa Jenny igen för att själv få höra instruktionerna då Richard inte kommer ihåg längre, haha!! Jag hade i alla fall rätt så nu vet jag hur vi kommer dit =)

Vi kommer efter mycket om och men fram och Jenny har hållt Lexi vaken så vi skulle få se henne, vilket hon sedan skulle få ångra men tack från oss =) Verkligen en sööt liten tjej det där =) Fick i alla fall bekräftat att Milo är en stoor 2 månaders då han är sörre än Lexi och hon är exakt på datumet 2 månader äldre än Milo =O Hihi.. Kanske blir det some looove mellan dom i framtiden ;) Fast om Lars får bestämma så NEJ!! =) Vi får väl se...

Jag tyckte det var jätte trevligt.. Synd att det är så långt bara.. Hade verkligen varit kul om dom bodde närmre =) Det blev mycket prat och jag vet inte riktigt vad klocka var när vi kom iväg men vi var i alla fall hemma vid 01 =O =)) Då gjorde vi ägg mackor och sedan så gav jag Milo mat och sen var det SOOOOOVAAAA !!!! som gällde .. Vi var båda heeelt slut efter den dagen =) Eller ja alla tre faktiskt!

Tack alla andra inblandade för en underbar dag =) Men speciellt tack till min älskling.. Var jätte mysigt med en lite familje road trip ♥




Just för tillfället så är han hemma hos mamma och pappa och skruvar lite bil .. Bl.a instrument panelen vars belysning som sagt inte funka och vad var det för fel på den då ?? ......... Man skulle skruva på någon j*vla knapp som satt där ... Hur enkelt som helst men om man inte vet det så .... Så jag fick hur ont som helst i fingrarna igår helt i onödan !! HAHAHAHAHAAHAH !!!! Han kommer nog när som helst och då ska jag föreslå film =)

Gud vad jag älskar min familj !! Helt sjukt underbart! Milo är världens vackraste, finaste och underbaraste och Richard är vackraste, finaste och underbaraste .. Kan det bli bättre ??!! ♥



Ne välja film nu .. Hoppas det inte vart allt för krångligt att förstå ?! Hehe..

Mosters hjärtegull <3

Lille mannen när han var liten. Gud vad moster älskar dig <3.. Saknar dig massor, men snart ses vi !!



Tänka sig att han fyller 7 år nu 5e nov ♥

Sprängs!

Vakna älskling, mammas tuttar sprängs snart !! =))


ÄNTLIGEN ..

Ska jag få träffa en Läkare om mina fingrar! kl.14.00 idag bär det av mot vårdcentralen. Jag har bara fått träffa en destrikts sköterska (stavning) och inte för att dom inte kan men jag vill se en läkare.. Det blir inte bättre. Kan ju för i h-vete inte ta i min son normalt och kan ju f*n inte byta blöja som en normal person... Jag är beredd att hugga av mig fingrarna bokstavligt talat när det är som värst för då kan jag inte röra dom. Har aldrig någonsin haft så här så förstår inte varför det var tvunnget att komma just nu(antagligen hormoner), när man vill ta och gosa med sin son ='( ..!!! Men nu ska jag i alla fall få komma iväg =) Om jag har otur så får jag kortison tabletter eller något jätte stark (har redan provat medel) och då kommer jag antagligen inte kunna fortsätta amma =/ Men heldre att jag kan ta i min son ordentligt =))


Sen är mamma Amanda glad idag =) Milo sover fortfarande och klockan är halv tio strax, viserligen går han och lägger sig vid 23-01 men ändå, andra dagen idag som han sover hela "natten" =)) Hoppas det fortsätter! Men det är ju faktiskt inte så jobbigt annars ändå eftersom han bara vaknar en gång annars.

Socialen idag också.. BLÄ!! =)


Grattis till min älskling vill jag också säga som äntligen får köra bil!!!
Han drog nys, ska åka till Örebro och hämta Ciffe. Dom ska sitta här ikväll och festa lite. Vi ska även till Lars och Jenny samt deras lilla Lexi och hälsa på ikväll. Richard ska ha något till bilen som Lars har. Hoppas att vi får kaffe ?! =)) Kul att få se lill fian IRL =)


Ne nu måste jag plocka ihop papprena som ska med innan Milo vaknar =D Have a nice day.. Kanske "hörs" senare! =))

..

Tänkte bara säga att jag inte kommer blogga eller sitta något vid datorn mer än denna korta stund idag och antagligen även imorn.

Vill även bara slänga in att Milo sov ännu en natt igenom. Han somnade som vanligt vid 01 och sover fortfarande..... klockan är nu 11 här hemma =) Men han håller på att vakna. Skönt med sömn alla fall.

Ha en bra dag!

Hej.

Igår var vi till Bvc och som förväntat så fortsätter våran "lilla" prins att växa .. Vi var där 1 okt sist och på 20 dagar så har han gått upp 1kg och växt 5cm... =) Han väger alltså nu, 7180g och är 62cm lång, 2 månader gammal =)

Datum:          Ålder:      Vikt:              Längd:       Huvudomfång:

090819           0d          3720g            50 cm           34.5 cm
090821           2d          3505g                                                 (Hemgång)
090828           9d          3980              52 cm           35.7 cm
090904           16d        4420g                                                 (Hembesöket)
090911           23d        4900g             54 cm           37.5 cm
090918           1mån     5270g             55 cm           38.o cm
091001           6v          6100g             57 cm           39.0 cm
091020           2mån     7180g             62 cm           40.0 cm







Vi hade även besök av en kille från Trygg Hansa igår så nu är han även försäkrad =) Vilket känns underbart skönt =) Nu hoppas vi ju självklart att inget händer våran prins (kommer det inte göra heller) men man vet ju aldrig =/ =) Det var skönt att få allt förklarat för sig och kunna fråga direkt till honom istället för att behöva sitta över en telefon och komma ihåg vad det var man undrade när man läste igenom papprena =P

Även Richards far var här igår =) Trevligt, har inte träffat honom på någon vecka nu då han jobbat borta. Milo bara skrek på farfar, hehe.. Han var ju mammig då vill man inte ha någon annan ;)

Sen kollade jag och Richard klart på:
Transformers 2 - Revenge of the fallen.
Super bra film, helt klart!!


Jahapp, vad står på schema idag då ??:

Jag och Milo ska på unga förändrar träff så snart dax att börja göra sig i ordning, så får vi se om Milo hinner vakna själv eller om jag får väcka honom idag igen vid 12 =O =) Vi ska ju vara där kl 13 så. Ska bli spännande att se vilka som kommer idag, om det är någon man känner och inte känner eller om det bara blir vi igen och dom vi tagit med oss (eller hur man nu ska säga =P ).

Richard ska gå Riskettan idag så han får ut det där förbannade körkortet. Gud så skolan krånglat med honom... Nu när han väl (för 3-4 gången) skulle få det så öppnar dom käften och säger att han inte har gjort Riskettan.... Dom kunde inte sagt det tidigare eller ??! Så vi har hållt på och leta som tokar efter en Risketta som går nu innan lovet eftersom vi ska till Bollnäs då.. Det roligaste med allt är att vi får betala den själva =O (Richards pappa betalar men principen.) För skolan har en i vår så han får vänta om han vill ha den gratis.... Jag tycker att det är sjukt! När det är dom som krånglat till det hela tiden är det väl dom som får ställa det till rätta?!! Jaja nu betalar ju far hans och vi hittade en som går idag så han hinner ju i sista sekund! Lille bubben som han har längtat ♥

Nej nu ska jag göra mig i ordning =)

Have a nice day!

Svaren på era frågor! =)

Linn
Tack så jättemycket :) jag har faktiskt en fråga!
-När har mamma Amanda tid och lust att komma till Örebro eller låta ett par gamla klasskompisar komma till henne? :D
-Och hur känns allting nu?
-Har ni kommit in i rutinerna än? PUSS!<3

Sv:
-Mamma Amanda =P planerar att ta sig in till Örebro typ vecka 45. Ni är alltid välkommna hit =) Bara ni hör av er så kan vi besämma dag =D
-Allt känns underbart. Min och Richards relation är lika bra som alltid och Milo är världens underbaraste, men det är klart han är ju min och Richards ;)
-Ja det kan man nog säga att vi gjort. Inte riktigt nöjd med sov tiderna men det kommer i ordning det med, hihi =)




Jenny
:
Tja!
-Var Milo planerad?
-Hur lång tid tog förlossningen?
-När ville ni komma o hälsa på? Härrå

Sv:
-Vi hade pratat mycket om det men vi var bestämda på att jag skulle ta studenten och så innan. Visst hade det varit bra om jag hade jobbat ett tag innan men så blev det inte =) Så ja Milo var planerad =)
-Förlossningen tog från det att vattnet gick (00.15) till det att Milo är ute (06.36) nästan 6½ timme, men från första värk (00.39) så tog det knappt sex timmar. Så jag hade en snabb förlossning och enligt mig själv en dröm förlossning ♥ (förlossnings berättelse kommer, den är färdig, väntar bara på journalen för att få exakta tider)
-Hehe, så fort Richard fått det där förbannade körkortet =P Blir väl någon gång efter v.44 i så fall då vi
ska upp till syster i Bollnäs då =) När har ni tid ? =)




Madd1sh
-Hur kommer det sig att ni döpte Milo till just Milo?
Kramis Madde

Sv:
Det var faktiskt min far som kom på namnet Milo och jag och Richard fastnade för det ganska direkt =) Vi ville ju ha ett ovanligt namn som inte alla heter och i sverige är det bara 480 personer som har namnet Milo. Sedan tyckte jag det var kul att "morfar" kom på namnet som vi dess utom så tycker om betydelsen för:

Av germanskt ursprung och betyder den barmhärtige.

I engelskan förekommer varianten Miles (källa:www,behindthename.com).

I Sverige är Milo fortfarande ganska ovanligt men på väg upp.Både bland svenska och utlänska personer. Den svenska betydeslen är Efterlängtad kärlek.

År 2000 var namnet nr 884 på topplistan, 2006 hade vi Milo på plats 138.
Det finns 293 män som har förnamnet Milo. Av dessa har 221 namnet Milo som tilltalsnamn/ förstanamn. Och det finns 15 kvinnor som har förnamnet Milo varav endast 6 har namnet Milo som tilltalsnamn/ förstanamn.

Milo betyder "the merciful". Milo betyder äpple på grekiska. Ett typiskt montenegriniskt namn, betyder "den käre". Finns en variant för flickor- Milla.

Milo anses också betyda "min kärlek", milo = my love

Källa: Hannes Andersson    Uppdaterad: 2009-08-19 (--> Lägg märke till uppdateringen!!, Haha, coolt =P)



Måste sen också tillägga att vi inte har eller kommer döpa Milo, varken jag eller Richard är kristna och tycker det känns falskt (för oss) att stå och lov orda att uppfostra Milo i kyrkans tro. Vi kommer där emot att ha en namn fest för honom så småning om, då vi anpassar oss efter min syster som bor en bit bort så det blir nog i början av januari. =)




Det var dom frågorna som kommit in =) Hoppas ni är nöjda med svaren. Glöm inte att om det är något mer ni undrar över så är det bara att fråga så svarar jag eftersom.

Frågestund!






(Nu får vi se om det kommer någon fråga också ?! ...)

Myskväll!

Igår hade jag och älskling mys kväll. Det var helt underbart! Vi kollade på två filmer.
Skit bra film! Tycker alla borde se den! Kännslosam och nog får man sig en tankeställare alltid.
Jätte dålig film fast okej att kolla på.. Förstod inte riktigt komiken i den och ändå ska det vara en komedi.

Jag lovade ju även att ladda upp bilder som vi tog igår. Så här kommer några =)

Btw här är åkpåsen som Milo fick av Marie och Matilda =)

Bada med pappa =) ♥

Mammas vackraste leeeeer =D
Mamma och son ♥
Mys, pluttisen sover i mammas famn.
LOVE
Avslutar med denna niceiga bild ;) Heta är vi <3

Nu ska jag ansluta här och vara lite social med lillsyran och hennes pojkvänn som är här på kaffe och mazarin =P Sedan blir det till att laga mat =)


No update =P

Sorry för den dåliga uppdateringen. Känner inte att jag har haft tiden. Jag och Richard har umgåts istället =) Och det är ju viktigare =)

Just nu sover pluttis och vi kollar film =) Vi har knäppt lite nya kort idag också så ska få upp dom typ imorn så ska ni få se vad våran prins växt =) Vi har även fångat ett leende... Det vacka leendet våran prins har =) Så det ska ni få se =D

Ne nu ska jag mysa vidare med världens bästa och vackraste sambo..
Älskar dig Richard Bouvin, mest av allt !! ♥

Unga föräldrar träffen!

Ja nu har vi kommit hem från unga fräldrar träffen =) Var mysigt, inte riktigt som jag hade tänkt mig men jag kommer definitivt fortsätta gå =) Skönt att komma undan lite och bara prata i ett par timmar =) Milo var så snäll så, dom tyckte han var jätte söt =) Men det visste ju redan mamma ;)

Jossan kom dock inte med då hon fick nycklar till sin lägenhet idag =) Vilket då är förståligt att hon vill flytta =) Hon får komma nästa vecka =)

Det var bara jag Ninni och Matilda där idag och jag känner båda sedan innan och planerade att gå dit med båda. Hoppas det kommer fler nästa vecka, inte för att jag inte skulle gå dit om det bara var dom två där varje gång för det skulle jag =) Tkr om dom brudarna skit mkt =D Dess utom trivs Milo bra hos Matilda =D Hoppas han trivs lika bra där när magen är borta och han istället har en lekkamnrat (i framtiden) =P

Jag har kommit fram till att dom där mackorna med plommon marmelad på får vara historia ... Milo blir JÄTTE lös i magen, haha, typiskt nog så sket han ner hela sin body på träffen och vem hade glömt lägga ner extra tröja....(som jag dess utom tänkte göra precis innan vi gick)... Jo jag..! =P Så vi fick köpa en begagnad boddy där borta för 10kr =P Fräsch och billig =) Skit bra ju, andra mammor som säljer när deras barn växt ur =)


Nu ligger Milo och "sover" en stund. Richard ska mecka klart det sista på bilen idag och på lördag morgon så har skolan förhoppningsvis krånglat färdigt så vi kan åka till Nora och hälsa på lite släkt till honom. Richard vill så gärna att hans mormor ska få träffa Milo innan det är försent så det blir väl typ första stoppet =)

Han är så glad min älsk. Jag är så stolt över honom.. Shit han har ju körkort, känns så orealistiskt.. Vi, bil och körkort =D Barn det känns inte overkligt men bil och körkort =P HAHA =D
Love u bejb, du är bäst



Ne nu ska jag slappa ett tag innan han vill bli upptagen. En kopp kaffe till det =D

Mammas bajs nisse med pappsen ♥


12-14/10 =P

Det blev ingen uppdatering igår då jag hade fullt upp. Ida, Marie och Matilda var på besök =) Milo fick en jätte jätte fin åkpåse av Matilda och Marie. Verkligen behövligt, sa faktiskt till Richard komiskt nog dagen innan att vi behövde en =P Det var jätte trevligt, vi drack kaffe och pratade en massa "skit" =P Matilda ska ju också ha bebis snart, 23 dagart kvar till Bf för henne =) Även Ida ska ha barn, men hon får vänta ända till februari =) Gud vad gosiga magar dom har, saknar min.. Matildas knott sparkade på mig =) Och h*n sparkade även Milo i rumpan, Haha..

Imorgon ska jag på Café träff med en annan ung mamma från Degerfors, hon heter Jossan och vi har pratat lite på internet. Imorgon blir första gången vi träffas =P Ska bli jätte kul faktisk. Spännande också att se vad det är för folk som kommer till cafét. Det öppnar imorn så varken jag eller Jossan har varit där =) ska bli kul att träffa en annan ung mamma och hennes son Alfons (så himla gulligt namn) är bara 13 dagar äldre än Milo =) Kul om vi hittar varandra =)

Jag och Richard ska flytta. Vi trivs inte i denna lägenhet så vi ska börja leta annat har vi kommit fram till. Jag har pratat med Soc och det är okej för dom bara vi tänker på hyran så här ska letas =) Ska bli skönt tkr jag =)

Nej nu får jag kaffe gäst, Carro ringde precis så jag ska slå på lite kaffe och gosa med min son som inte vill sova =)


Gamla minnen och snorsugar!

Satt igår och kollade igenom min bilddagbok, från början till slut och gud vad mycket kul jag har haft med olika kompisar hit och dit =)

MEN jag är så hmla glad att jag och Richard valde att ta det här steget in i vuxen livet för det finns inget som slår detta. Kärleken till våran son är oändlig och jag ångrar det inte en sekund. Visst tänker man tillbaka på tiden som var när man var 15 men jag är inte ett dugg "ledsen" över att jag inte kommer kunna ha det så igen för det jag har nu är så mycket bättre!! Dess utom så kan man fortfarande gå ut och ha kul.!

Livet tar inte slut för att man får barn, tvärt om livet börjar !!

Jag hoppas verkligen att detta inlägg inte tas som om jag är "trött" på detta för så är det abslout inte !!!
Jag skulle aldrig någonsin vilja gå tillbaka eller göra det o gjort !!!!!



Idag fick jag i alla fall tag på den där jäkla snor sugen så här ska sugas snor sen =P

Idag är vi som jag skrivit i tidigare inlägg hos mor och far då Richard och pappa pillar bil =)

Som sagt, vad tycker ni om bloggen nu ? Utseende och innehåll =)


Mommy loves you ♥

Sover för natten !?!

Ja då ligger Milo och sover. La honom ca 22.20 så nu får vi se om han sover till natt/tidigamorgon målet eller om han enbart sover så "länge" som dags tupplurerna och vaknar här vid tolv-ett. Har ju i alla fall fått honom i säng en timme tidigare än vanligt. Vi håller ju på att försöka få honom i säng för natten tidigare än vi haft, vi vill i slut ändan få honom i säng till åtta-nio. Jag menar det gö ju inte mig något att kliva upp vid åtta när jag ändå bara är hemma om jag då också går och lägger mig tidigt. Man hinner ju med så mycket mer på dagarna.

Måste ju palla mig in till Örebro här någon dag också för att träffa gamla klassen =) Dom är ju också nyfikna på att träff Milo IRL och för att få det att funka bäst så måste jag kliva upp vid 8 och det är ju inte direkt så att jag väcker Milo om han sover.

Min älskade Richard håller på att pilla i ordning en bättre header åt mig =) Det ser ju lite dystert ut med min =/ =P Han är nämligen mycket bättre (men fortfarande "amatör") Så vi får se när den kommer upp =)

Måste bara tillägga att våran lilla prins vaknade upp nu när jag satt och skrev för att få sig en släng med mat till för att sedan somna om. Så nu klockan kvar över tolv så somnade han så gott så nu sover han nog till halv 7 som vanligt =) Vilket betder att jag måste masa mig i säng typ för 2 timmar sedan =P Haha..



Vad tycker ni om bloggen ??
Jag ser fram emot ärliga svar =) Är den kladdig, tråkig mm.. Ge mig gärna tips om hur jag kan förbättra, både inlägg och design =)

BTW glöm inte bort att ni gärna får ställa frågor till mig om det är något ni undrar över, jag svarar gärna.! Det kan vara allt mellan himmel och jord =)


Mammas och pappas ♥:


God natt kära läsare.

Hallo =)

Håller på och pillar för fullt med bloggen för att bli så nöjd som möjligt =) Därför blir det dåligt med uppdatering =P Milo sover just nu, vi fick sova till kvart över elva sen var det mat som gällde för att sedan mysa och bada =) Han älskar att bada ♥

Jag, Richard och Milo tog efter det en promenad för att få honom och somna, vi gick till Apoteket för vi måste köpa en sådan där jäkla snor sug.. Jag som dragit mig för att köpa en sådan då jag tycker det verkar så läskigt att man ska suga själv men nu går det inte längre, Milo blir bara mer och mer täppt i näsan och i natt kämpade han jätte mycket, mammas plutt =/ Men så klart var apoteket vid oss stängt, har öppet imorn så hoppas att han klarar sig =)

Vad hände sen ?? Jag och Richard åt pizza till FRUKOST =O ....... Fy oss =P Var jätte mysigt, gick och satte oss på en pizzeria som ligger nära oss och Milo fortsatte sova, ända tills vi kom hem och sedan ville han efter att ha varit vaken en stund ha mat. Men nu sover han igen =)


Haha oj vad kladdigt det blev =P Hoppas ni fattar ändå =D

Fint och sant!!

Snubblade in på en blogg här aldeles nyss (kommer tyvärr inte ihåg vilken =/) och läste där dessa sanna ord.. :


Man måste ta de goda med de onda… Le mitt i de sorgliga. Älska de man har, komma ihåg de man hade. Alltid förlåta, men aldrig glömma. Lära av sina misstag, men aldrig ångra sig!


Om personen snubblar tillbaka hit så hoppas jag att hon inte miss tycker att jag publicerade dom här.!


Om du frågar mig så är det så sant som det är skrivet ;P



Hemma!

Nu har vi kommit hem. Vi blev kvar hemma hos mamma inatt för det regnade så hemskt så vi stannade, vi hade kunnat få skjuts hem men stannade ändå =) Han hade lite jobbigt med att sova, spydde lite så han somnade väl för natten vid tolv.. Vaknade för "natt" målet vid halv åtta och sedan sov han till halv tolv igen så jag fick ju igen det =D

Fredag idag, skönt med helg =) Låter kanske konstigt, jag är ju ledig hela tiden ändå men ni som går hemma själv förstår känslan =) Även fast man är ledig så är helgen helg.. Plus att på helgen är ju älskling hemma och då får man gosa extra med honom =)

På söndag ska Richard och far mecka bilen igen. Hoppas vi får den klar till vecka 44 då vi ska åka upp till Bollnäs till stora syster ♥ Ja och då får vi ju även hoppas på att Richards skola slutat krångla så han fått hem det där jävla körkortet som han blev klar med för ca 2 veckor sedan.... =D

Ne nu måste jag ringa syster, glömde ju nästan att jag lovat de. Får ju passa på nu när Milo sover också =)



Slänger in en bild på oss när han är aldeles nykläckt ♥ Mamma älskar dig!

Hos mamma.

Är hemma hos mamma =) Richard har bilen här så pappa och han håller på och pillar med den på eftermiddagarna så då går jag och Milo också hit och umgås med mamma =) Var här hela dagen igår, det är därför det inte vart någon uppdatering då, kom inte hem förens vid åtta och då vart det till att försöka söva Milo men han vill ju ändå inte sova för natten förens vd elva... =P Fast han sover alla fall en tupplur fram till det =D


Nu ska jag och mor kolla runt lite här på datorn =) Hon kan ju inte göra det själv... Haha =P

Leende!

Min sötnos har börjat le mer och mer =) Han är så vacker. Inte kan man fortsätta vara trött trotts att klockan bara är 5 på morgonen när han ger ifrån sig tre stora leenden till mamma ♥

Skulle hem till mor idag men hon har blivit sjuk, inte mycket men jag vill inte riskera att bli sjuk.. Milo klarar sig nog i och med att han ammar men jag där emot känner mig redan lite kraslig så vi blir hemma i stället =)

Vi ska ut och gå sen när Richard kommer hem från skolan, Richard blir ju inte med lika mycket eftersom jag oftast går ut på förmiddagen och då hem till mamma, så jag går ju hem vid 4-5 tiden så han får ju två promenader den dagen och då går man ju inte direkt ut igen vid 7 tiden. Inte vi alla fall, då börjar det bli kvällen.


Vad tycker ni om headern då ? =) Fin ?

Och glöm inte om ni undrar något så är det bara att fråga ! =)

Skillad =)

Som ni ser så ha jag gjort en header =) Tack Malin och Richard för hjälpen =P Jag gjorde den helt själv, dom behövde bara tala om hur jag skulle göra.. Haha =D

Milo har för övrigt börjat le =) Så himla fint leende har han sötnosen min, dom kommer inte så ofta än men nog kommer dom alltid.

Dags att natta lillen här =) Problemet för tillfället är att han inte är särskilt hungrig och där med vill han inte sova än. Men snart så, han börjar i alla fall tröttna på att sitta i baby sittern vilket resulterar till att jag måste avsluta här och gosa bebis vilket jag gärna gör =D

Imorn ska jag i vilket fall hem till mor så vi får se vilken tid det uppdateras =) Hinner nog inte det på morgonen men vem vet !?! =P

Piss nisse =P

Hahahahah oj oj vad jag och Richard fick skratta igår när vi gjorde ordning Milo för natten, han ligger där på skötbordet och vad.. Jo som vanligt så kissar han men denna gång så kissa han sig själv rakt i ansiktet och han fick även i munen ... Hahaa, där fick han allt tillbaka för alla gånger han kissat på mig och Richard =P Så chockad vart han sötnosen =)
Natten har varit bra, när han väl ville somna.. Han vaknade vid fem och ville äta sedan vakna han vid tio så jag har fått sova bra =)

Idag kommer mamma hit. Ozzy ska klippas och för er som antagligen inte vet vem Ozzy är så är det min och Richards hund som mamma och pappa tagit över nu sedan Milo kom, jag har helt enkelt inte tiden för honom. "Frisören" ligger nämligen precis här vid oss så idag är det hon som får komma till oss =)

Just nu ligger Milo och sover men han vaknar nog när som helst nu och vill ha mat så det är bäst att jag avrundar här =) Ska ju pilla lite photoshop också för att se om jag får lite snyggare ordning här på bloggen och eftersom jag inte kan ett skit så sitter jag samtidigt på internet för att lära mig =P Får väl se hur det blir, hehe.



Slänger in en bild på mammas lilla sötnos också =)

Mammas lilla älskling ligger och sover på pappas bröst ♥

Välkommen nya läsare!

Hej!

Mitt namn är Amanda och jag är 19 år gammal, mitt liv delar jag tillsammans med min sambo Richard som även han är 19 år och våran son Milo. Vi bor tillsammans i en 2 rums lägenhet i Karlskoga.

Jag och Richard har varit tillsammans sedan 20 Juli 2007 och förlovade sedan 4 Juni 2008, han är förutom vår son den enda i mitt liv och kommer för alltid att vara! Våran historia fram tills de att det blev vi är lång så jag kommer därför inte gå in på den.

Det var den 22 December 2008 som vi fick veta att jag var gravid, vi blev båda överlyckliga! Milo föddes 19 Augusti 2009, dagen då mitt liv började, där av domän namnet =)

Jag hade under graviditeten en annan blogg så om ni är nyfikna på hur vi hade det då så kommer du dit HÄR!

Min blogg handlar om hur det ser ut i våran vardag. Uppdateringen i bloggen sker då Milo tillåter vilket medför att det inte kommer ske flera gånger dagligen kanske inte ens varje dag men jag lovar att så fort jag har tiden så kommer den.

Om det är något ni undrar över så är det bara att fråga så ska jag försöka svara =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0